Počnimo sa najvažnijim - Ab love principium

+381641176023

info@advokatkrasic.rs

Generala Bože Jankovića 21 lok.1

Niš, Srbija

O nama

Inovativni i profesionalni

Advokatska kancelarija Krasić je krenula sa radom 2017. godine. Zbog povećanja obima posla i poboljšanja kvaliteta usluge 2020. godine, advokatska kancelarija Krasić je advokatski tim proširila za još četiri perspektivna i ambiciozna advokata, sa dugogodišnjim iskustvom iz raznih pravnih oblasti. Kancelarija se bavi pružanjem kvalifikovanih profesionalnih usluga iz svih oblasti prava. Osnovna načela poslovanja kancelarije se baziraju na stručnom, efikasnom i temeljnom rešavanju problema klijenata, koji su u nama prepoznali pouzdanost i sigurnost. Ono što nas izdvaja su posvećenost i odgovornost sa kojima pristupamo svakom predmetu.U kancelariji trenutno radi 5 advokata i 2 advokatska pripravnika.

Šta nas pokreće

Izvrsnost

Naše glavne osobine su talenat, rezultati, izvrsnost, fokus na klijentima, timski rad i one nam omogućavaju da postižemo najviše standarde kao profesionalni advokati.

Posvećenost

Naša posvećenost klijentima i profesionalizam su postali zaštitni znak firme, što je prepoznato od strane brojnih klijenata širom zemlje.

Stručnost

Naša stručnost pokriva razne oblasti prava kao što su građansko, krivično, privredno…

Upoznajte tim

Naš uspeh je izgrađen na strategiji fokusa na klijente, posvećenosti i izuzetnom kadru.

© EXPO studio™ 2020. All rights reserved.

Osnivač i advokat

Partner i advokat

Partner i advokat

Partner i advokat

Partner i advokat

Advokatski pripravnik

Advokatski pripravnik