Počnimo sa najvažnijim - Ab love principium

+381641176023

info@advokatkrasic.rs

Generala Bože Jankovića 21 lok.1

Niš, Srbija

Krivično pravo

  • Krivični postupak, prekršajni postupak, ostvarivanje prava osuđenih lica tokom izdržavanja kazne zatvora u Srbiji i inostranstvu.

Pružanje kvalitetne odbrane za krivična dela iz grupe dela protiv imovine, života i tela, zdravlja ljudi, ali i  iz svih drugih oblasti krivičnog i prekršajnog prava. Tokom poslovanja kancelarija je imala više oslobađajućih presuda, odluka kojima je obustavljen postupak ili odbačena krivična prijava. U odbrani pred sudovima kancelarija se vodi načelima da ne brani krivično delo nego čoveka, svaki slučaj analizira do najsitnijih detalja i sagledava sa svih mogućih aspekata. Dodatno obrazovanje u ovoj oblasti advokata Krasića i Stamenkovića omogućava kvalitetniju odbranu u svim kazneno pravnim oblastima. Advokatska kancelarija Krasić u krivičnim stvarima sem odbrane okrvljenih uspešno zastupa oštećene krivičnim delom i ostvaruje njihova prava na najcelishodniji način, naročito u slučajevima saobraćajnih nezgoda, porodičnog nasilja, telesnih povreda i sl.

Kancelarija ima dugogodišnje iskustvo i puno klijenata iz oblasti ostvarenja prava osudjenih lica, koja se nalaze na izdržavanju kazne zatvora i to ne samo na izdržavanju u KPZ Niš, nego i ostalim zavodima na teritoriji Republike Srbije i inostranstvu.

© EXPO studio™ 2020. All rights reserved.
© EXPO studio™ 2020. All rights reserved.

Zašto izabrati nas