Počnimo sa najvažnijim - Ab love principium

+381641176023

info@advokatkrasic.rs

Generala Bože Jankovića 21 lok.1

Niš, Srbija

Katarina Momirović

Rođena 23.11.1995. godine u Nišu, gde je završila gimnaziju "Svetozar Marković". Osnovne akademske studije završila je 2019. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu, sa prosečnom ocenom 9.63. Zvanje master pravnik iz oblasti krivičnog prava stekla je 2021. godine sa prosečnom ocenom 10.00 tokom master studija. Poseduje posebna znanja o primeni Evropske konvencije za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda i prakse Evropskog suda za ljudska prava; kao i znanja o radu sa osetljivim grupama. Bila je član pobedničkog tima na Nacionalnoj simulaciji krivičnog postupka 2017. godine i na takmičenju "Moot court competition on human rights" 2017. godine u Tirani. Učestvovala je na takmičenju iz oblasti međunarodnog krivičnog prava u Nirnbergu, a 2018. godine bila je član tima koji je osvojio drugo mesto pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu. Dvogodišnji je stipendista Fonda za mlade talente Republike Srbije i
Sertifikovani je trener HELP metodologije Saveta Evrope.

Strani jezici:

Engleski jezik

Zašto izabrati nas

Izvrsnost

Naše glavne osobine su talenat, rezultati, izvrsnost, fokus na klijentima, timski rad i one nam omogućavaju da postižemo najviše standarde kao profesionalni advokati.

Posvećenost

Naša posvećenost klijentima i profesionalizam su postali zaštitni znak firme, što je prepoznato od strane brojnih klijenata širom zemlje.

Stručnost

Naša stručnost pokriva razne oblasti prava kao što su građansko, krivično, privredno...